Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

НАСОКИ

Добредојдовте на насоките за алатките за Сликај ја твојата приказна (PicS)!

Овие насоки ги придружуваат вежбите за говор преку слики и раскажување приказни во алатките PicS. Овде можете да научите како да ги користите овие вежби, заедно со неколку совети и трикови кои ќе ви помогнат да испорачате одлична и ефикасна работилница.

Овие упатства се состојат од:


Ако сакате да дознаете повеќе за теориите зад овие насоки – во областа на говор преку слики, раскажување приказни, работа со идентитет, поставување работилница и / или младинска работа во различен европски национален контекст, можете да ја преземете нашата публикација Камен – темелник на оваа веб-страница.